Verwijdering van je gegevens aanvragen
Je kunt in de BillMeister-app op elk moment vragen om je account en persoonlijke gegevens te verwijderen.
Zo dien je een verzoek in
Open de BillMeister-app en log in. Ga naar Instellingen → Gebruiker. Tik op ‘Data removal aanvragen’ en bevestig je verzoek. Dit is de snelste en veiligste manier, omdat het verzoek direct aan je account wordt gekoppeld.
Wat wordt verwijderd?
We verwijderen je account, je voorkeuren en de rekeninggegevens die je zelf in BillMeister hebt ingevoerd. Gegevens die we wettelijk verplicht zijn te bewaren, kunnen we pas verwijderen nadat de wettelijke bewaartermijn is verstreken.
Wat gebeurt er na je verzoek?
Je verzoek wordt automatisch afgehandeld na 30 dagen cool down. Je wordt direct uitgelogd uit de applicatie. Als je opnieuw inlogt kan je jouw verzoek altijd annuleren binnen de cool down periode. Wij bewaren niets, dus na deze periode kunnen wij je account niet meer herstellen. Je kan je verzoek altijd opnieuw indienen, dus je hebt volledige controle.
Hulp nodig?
Kun je niet meer inloggen of is de knop niet beschikbaar? Stuur dan vanaf het e-mailadres dat bij je BillMeister-account hoort een bericht naar support@billmeister.com. Vermeld geen onnodige financiële of andere gevoelige gegevens in je e-mail.